• Overige vestigingen
  • Dunweg Uitvaartzorg logo
  • Könst & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo
18 juli 2018

Uitvaart op maat met Spierings & Dunweg

Spierings & Dunweg Uitvaartzorg (voorheen Spierings, Kok en Lemkes) wordt steeds meer gevraagd om nabestaanden te begeleiden bij het op maat vormgeven van een uitvaart in Amsterdam Noord. Dit komt mede door de inzet van geboren en getogen Noorderling Natascha Honigh Madrid. Voordat zij de stap maakte naar uitvaartverzorging, heeft zij ruim 15 jaar gewerkt als coach en trainer in het maatschappelijke middenveld van Amsterdam Noord. Haar stap naar Spierings & Dunweg is gevolgd door veel mensen vanuit haar voormalige werkveld en sociale omgeving, met als resultaat dat men steeds vaker bij Spierings & Dunweg aanklopt wanneer een dierbare is heengegaan.

Natascha Honigh Madrid

Met aandacht, betrokkenheid en respect
Het leveren van maatwerk en begeleiding in diverse fases van iemands leven, is wat Natascha al jaren met respect heeft gedaan. En samen zorgen wij al meer dan 100 jaar voor die respectvolle laatste fase. Dit geheel naar behoefte en mogelijkheden met de nabestaanden.

Onze werkwijze was voor Natascha de reden om zich een aantal jaren geleden bij de Dunweg groep aan te sluiten. Door haar liefde voor het vak en Amsterdam Noord – en met diverse herinneringswaardige uitvaarten in Noord – is het nu tijd om ons meer te profileren. Want als het dan toch helaas nodig is, dan zijn wij er… met aandacht, betrokkenheid en respect.

De komende periode staat in het teken van een nadere kennismaking met Natascha Madrid en haar collega’s. Zij zullen u helpen bij het adviseren over en uitleggen van de diverse zaken rondom een overlijden. Wat zijn de mogelijkheden? Wie regelt mijn uitvaart? Wat zijn mijn wensen? Wat kost een uitvaart eigenlijk?

Column - Natascha Honigh Madrid - Spierings & Dunweg Uitvaartzorg

In Stadsblad De Echo is ter introductie een column van Natascha geplaatst: Mustangs en een oude molen

Meer weten?
Heeft u vragen over Spierings & Dunweg Uitvaartzorg, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie: 020 – 618 47 71 of per e-mail.

Terug naar overzicht

Onze overige vestigingen