• Overige vestigingen
  • Dunweg Uitvaartzorg logo
  • Könst & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo
02 april 2019

Inloopspreekuur Spierings & Dunweg

Nu Spierings & Dunweg Uitvaartzorg in Afscheidshuis Amsterdam een fijne thuisbasis gevonden heeft, zal er ook elke maand een inloopspreekuur gaan plaatsvinden. Geïnteresseerden in Amsterdam en omgeving zijn elke tweede woensdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur welkom voor informatie en advies over uitvaarten. 

Uitvaartverzorger Natascha Honigh-MadridWat komt er kijken bij een uitvaart
Iedereen krijgt vroeg of laat op de een of andere manier met een overlijden te maken. Welke stappen moeten dan genomen worden, wat valt er allemaal te organiseren en zijn de wensen van de overledene bekend?

Eigen uitvaart regelen?
In toenemende mate zien we dat mensen niemand hebben om de uitvaart te regelen. Of dat er onenigheid binnen de familie is, wat een goede samenwerking erg moeilijk maakt, vooral nu er zo veel beslissingen in zeer korte tijd genomen moeten worden. Wat is dan prettiger, dan om alles zelf van tevoren in kaart gebracht te hebben?

Een vrijblijvend inloopspreekuur biedt u een laagdrempelige mogelijkheid om kennis te maken met Spierings & Dunweg. U krijgt antwoord op uw vragen en kunt een wilsbeschikking bespreekbaar maken. Een afspraak maken is niet nodig en… de koffie staat klaar!

Elke 2e woensdag van de maand
10.00 – 11.00 uur

Afscheidshuis Amsterdam

 

 


Afscheidshuis Amsterdam

Eudorinastraat 6
1035 VE Amsterdam
020 – 618 47 71

Terug naar overzicht

Onze overige vestigingen