• Overige vestigingen
  • Dunweg Uitvaartzorg logo
  • Könst & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo

Het nieuwsarchief

Officiële publieksopening natuurbegraafplaats

Op zaterdag 26 september wordt Natuurbegraafplaats Geestmerloo officieel geopend voor het publiek. Op deze dag is er van alles te beleven op de natuurbegraafplaats. Ontdek de nieuwe natuur tijdens een van de rondleidingen, laat u inspireren door de mogelijkheden bij natu..

Lees verder
25 sep

Uitvaarten en het Coronavirus

UPDATE 19 oktober: De Dunweg groep – Dunweg, Könst, Van der Putten, Spierings – volgt de ontwikkelingen rond het Coronavirus op de voet en volgt de instructies van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD op. Ook houden wij in de gaten hoe relevante organisatie..

Lees verder
24 mrt

Zwanenburg-Halfweg Gedenkt

Op vrijdag 18 oktober van 19.00 - 21.00 uur, zal de met kaarsjes verlichte begraafplaats in Zwanenburg wederom het decor zijn van een prachtige gedenkavond. Iedereen is van harte welkom om samen stil te staan bij de mensen waar we afscheid van hebben moeten nemen. De avond wordt geopend door Mev..

Lees verder
04 okt

Op visite bij Spierings & Dunweg

Na enkele jaren vooral vanuit Hoofddorp gewerkt te hebben, heeft Spierings & Dunweg Uitvaartzorg inmiddels weer een thuis gevonden in Amsterdam. En wel in stadsdeel Noord in Afscheidshuis Amsterdam. Graag nodigen wij u uit om op zaterdag 15 juni van 10.00 - 14.00 uur bij ons op visite te komen,..

Lees verder
07 jun

Eerste natuurbegraafplaats Noord-Holland

De afgelopen jaren is Alexander van der Pijl, directeur Dunweg Uitvaartzorg, druk bezig geweest om natuurpark Geestmerloo van de grond te krijgen. En zoals het gaat in de natuur, stuitte hij op een hobbel hier en een hobbel daar. Geduld was dus nodig en dat geduld is nu beloond, de handtekeningen zi..

Lees verder
17 mei

Inloopspreekuur Spierings & Dunweg

Nu Spierings & Dunweg Uitvaartzorg in Afscheidshuis Amsterdam een fijne thuisbasis gevonden heeft, zal er ook elke maand een inloopspreekuur gaan plaatsvinden. Geïnteresseerden in Amsterdam en omgeving zijn elke tweede woensdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur welkom voor..

Lees verder
02 apr

Afscheidshuis Amsterdam

Wegens het succes van Afscheidshuis Amsterdam, waren de eigenlijke werkzaamheden van Jim Leidelmeijer en Hans van Straalen – het verkopen van kisten en benodigdheden – niet meer te combineren met het exploiteren van het Afscheidshuis. Spierings & Dunweg Uitvaartzorg In d..

Lees verder
07 mrt

Noorderlichtjesavond 2018

Eén keer in de twee jaar zet De Nieuwe Noorder - begraafplaats, crematorium, gedenkplaats - de gewone wereld even stil. Woensdag 31 oktober was het weer zover en veranderde dit stukje Amsterdam Noord in een bijzondere plek..

Lees verder
13 nov

Dode ouders vinden alles perfect

In de keuken maakt de middelste tosti's. Eerst hoorde ik hoe ze een bord pakte. Daarna een mes. De kaasschaaf. De koelkast ging open. De broodtrommel. Nog een keer de koelkast. Een stekker die uit een stopcontact werd getrokken. Een andere die erin werd gestopt. Zondagmiddaggeluiden. Na een tijdje b..

Lees verder
22 okt

Zwanenburg-Halfweg Gedenkt 2018

Op vrijdag 26 oktober van 19.00 - 21.00 uur, zal de met kaarsjes verlichte begraafplaats in Zwanenburg, het decor zijn van een prachtige gedenkavond. Iedereen is op deze avond van harte welkom om samen stil te staan bij de mensen waar we afscheid van hebben moeten nemen.

Lees verder
19 okt

Als je iets niet wilt zien...

Anderhalve tegel zit er tussen mijn fietsband en de stoep. Soms iets meer, soms iets minder, maar veel scheelt het niet. Het gaat om centimeters. Als de afstand groter wordt, stuur ik een beetje naar rechts. Als de stoep te dichtbij komt, beweeg ik m..

Lees verder
15 okt

Onze overige vestigingen