• Overige vestigingen
  • Dunweg Uitvaartzorg logo
  • Könst & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo

Het nieuwsarchief

Uitvaartverzorger op freelancebasis

Onlangs heeft uitvaartverzorger Florine Schaap zich bij de groep uitvaartverzorgers van de Dunweg groep gevoegd. Op freelancebasis welteverstaan. Dit houdt in dat wij bij drukte of andere onvoorziene omstandigheden, een beroep op haar kunnen doen.

Lees verder
18 dec

In Business Class over natuurbegraven

Vraagt u zich af wat het precies inhoudt, een natuurbegraafplaats? In een video van het programma Business Class, geeft Alexander van der Pijl - directeur Dunweg/medeoprichter Geestmerloo - een rondleiding over de natuurbegraafplaats. Van der Pijl legt tijdens de wandeling onder andere uit wat er..

Lees verder
19 nov

Radar over uitvaartbranche

Op 2 november jl. werd in het programma Radar aandacht besteed aan de uitvaartbranche (De ondoorzichtige wereld van de uitvaarten). Vooral kwam naar voren de ondoorzichtige kostenopgaven en het ontbreken van alternatieve keuzes bij het uitvoeren van een uitvaart. Dunweg is een ze..

Lees verder
06 nov

Profiteer van een Dunweg uitvaartdeposito

Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag direct vrij om de uitvaart te betalen. Regel het nu. Zo worden uw nabestaanden niet belast met de financiële zorg over uw laatste afscheid. De voordelen <..

Lees verder
03 nov

Officiële publieksopening natuurbegraafplaats

Op zaterdag 26 september wordt Natuurbegraafplaats Geestmerloo officieel geopend voor het publiek. Op deze dag is er van alles te beleven op de natuurbegraafplaats. Ontdek de nieuwe natuur tijdens een van de rondleidingen, laat u inspireren door de mogelijkheden bij natu..

Lees verder
25 sep

Uitvaarten en het Coronavirus

UPDATE 15 december: De Dunweg groep – Dunweg, Könst, Van der Putten, Spierings – volgt de ontwikkelingen rond het Coronavirus op de voet en volgt de instructies van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD op. Ook houden wij in de gaten hoe relevante organisati..

Lees verder
24 mrt

Zwanenburg-Halfweg Gedenkt

Op vrijdag 18 oktober van 19.00 - 21.00 uur, zal de met kaarsjes verlichte begraafplaats in Zwanenburg wederom het decor zijn van een prachtige gedenkavond. Iedereen is van harte welkom om samen stil te staan bij de mensen waar we afscheid van hebben moeten nemen. De avond wordt geopend door Mev..

Lees verder
04 okt

Op visite bij Spierings & Dunweg

Na enkele jaren vooral vanuit Hoofddorp gewerkt te hebben, heeft Spierings & Dunweg Uitvaartzorg inmiddels weer een thuis gevonden in Amsterdam. En wel in stadsdeel Noord in Afscheidshuis Amsterdam. Graag nodigen wij u uit om op zaterdag 15 juni van 10.00 - 14.00 uur bij ons op visite te komen,..

Lees verder
07 jun

Eerste natuurbegraafplaats Noord-Holland

De afgelopen jaren is Alexander van der Pijl, directeur Dunweg Uitvaartzorg, druk bezig geweest om natuurpark Geestmerloo van de grond te krijgen. En zoals het gaat in de natuur, stuitte hij op een hobbel hier en een hobbel daar. Geduld was dus nodig en dat geduld is nu beloond, de handtekeningen zi..

Lees verder
17 mei

Inloopspreekuur Spierings & Dunweg

Nu Spierings & Dunweg Uitvaartzorg in Afscheidshuis Amsterdam een fijne thuisbasis gevonden heeft, zal er ook elke maand een inloopspreekuur gaan plaatsvinden. Geïnteresseerden in Amsterdam en omgeving zijn elke tweede woensdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur welkom voor..

Lees verder
02 apr

Afscheidshuis Amsterdam

Wegens het succes van Afscheidshuis Amsterdam, waren de eigenlijke werkzaamheden van Jim Leidelmeijer en Hans van Straalen – het verkopen van kisten en benodigdheden – niet meer te combineren met het exploiteren van het Afscheidshuis. Spierings & Dunweg Uitvaartzorg In d..

Lees verder
07 mrt

Onze overige vestigingen