• Overige vestigingen
  • Dunweg Uitvaartzorg logo
  • Könst & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo

Afscheidshuis Amsterdam

Spierings & Dunweg Uitvaartzorg heeft als thuisbasis Afscheidshuis Amsterdam aan de Eudorinastraat. Hier kunt u in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw overleden dierbare. In het Afscheidshuis kan uw dierbare verzorgd en opgebaard worden in een aangename huiskamer. 

Ontvangst
Bij binnenkomst van Afscheidshuis Amsterdam, komt u in de centrale ontvangstruimte. Hier komen familie en vrienden samen, voordat zij naar de huiskamer gaan.

In combinatie met een aangrenzende kamer, kan de ontvangstruimte tevens gebruikt worden om met een klein gezelschap – maximaal 50 personen – de afscheidsdienst en condoleance te houden.

Huiskamers
Is voor uw overleden dierbare een huiskamer gereserveerd, dan kunt u hier 24 uur per dag met naasten terecht. De huiskamers in Afscheidshuis Amsterdam zijn comfortabel ingericht, mét airconditioning, en hebben een mooie inval van daglicht. Alle faciliteiten voor een opbaring zijn aanwezig. Tevens is er een kitchinette, zodat net als thuis koffie en thee gezet kan worden.

Overbrengen en verzorgen
Spierings & Dunweg Uitvaartzorg kan de overledene overbrengen naar Afscheidshuis Amsterdam. Hier is het voor u mogelijk om onder begeleiding van onze betrokken en ervaren medewerkers uw dierbare zelf te verzorgen. Wilt u liever dat de verzorging u geheel uit handen genomen wordt, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij doen het graag en houden daarbij rekening met uw wensen.

Afscheidshuisamsterdam.com

Onze overige vestigingen